< Povratak

Predložite projekte za Kaštelansko kulturno ljeto 2020.

Grad Kaštela objavljuje javni poziv za predlaganje projekata za Kaštelansko kulturno ljeto 2020 koje će se održavati ove godine u lipnju, srpnju i kolovozu. Kako bi osigurao kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, koji su od javnog interesa za građane Kaštela te obogaćuju turističku ponudu, Grad Kaštela ovim putem poziva zainteresirane da dostave svoje prijedloge.

Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, fizičke osobe, kulturno-umjetničke organizacije ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje predloženog programa prema usvojenom rokovniku i pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima.

 Radi što bolje pripreme i same organizacije potrebno je da se prijedlozi svih događanja za program Kaštelanskog kulturnog ljeta dostave najkasnije do 18. travnja 2020. godine.

Stručno vrednovanje podnesenih prijedloga programa provodi Kulturno vijeće Grada Kaštela, a Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove utvrđuje konačni prijedlog programa Kaštelanskog kulturnog ljeta. Grad Kaštela će odabrati najkvalitetnije programe, kojima će pružiti podršku u organizaciji i sufinanciranju u skladu s raspoloživim sredstvima u proračunu i donesenim programom.

Prijave se podnose na odgovarajućem obrascu, što možete preuzeti uz ovaj Poziv ili u Upravnom odjelu .Popunjene (putem računala) i potpisane obrasce dostaviti na adresu Grada Kaštela, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove, Braće Radić 1. Kaštel Sućurac 21212. Ovaj je poziv objavljen na službenim stranicama Grada Kaštela (www.kastela.hr) i na oglasnoj ploči Grada Kaštela, u prizemlju zgrade Grada u Kaštel Sućurcu.