< Povratak

POZIV DOBITNICIMA STIPENDIJA

stipendije3Potpisivanje ugovora sutra u 10 sati
Nakon što je gradonačelnik Josip Berket utvrdio konačnu bodovnu listu za dodjelu stipendija Grada Kaštela za 2011./2012. godinu, pozvani su svi učenici i studenti, koji su dobili stipendije, da sutra, u utorak, 17. siječnja, s početkom u 10 sati, dođu u Gradsku vijećnicu na potpisivanje ugovora o stipendiranju.Svi punoljetni stipendisti ugovor će moći osobno potpisati ili će to umjesto njih učiniti punomoćnik, koji je kod javnog bilježnika ovjerio punomoć, dok su za maloljetnike ugovor dužni potpisati roditelj ili skrbnik, koji je potpisao i prijavu za natječaj za dodjelu stipendije.

Pri zaključivanju ugovora učenici i studenti obvezni su priložiti slijedeće dokumente:

1. Preslik žiro – računa banke otvoren na ime stipendista.

2. Preslik osobne iskaznice stipendista, a za maloljetnike - roditelja koji će potpisati ugovor (ako je nova kopirati i poleđinu)

3. Izjavu stipendista ovjerenu kod javnog bilježnika da osim stipendije Grada Kaštela ne primaju drugu stipendiju, a za maloljetnike i izjavu da je roditelj ili skrbnik, koji potpisuje ugovor (Članak 6. Pravilnika o dodjeli učeničkih i studentskih stipendija). Bez ove izjave neće biti moguće potpisivanje ugovora.

KONACNA__BODOVNA__LISTA.pdf