< Povratak

Organiziran prijem za Jelenu Brešković povodom osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Cagliariju

Danas je u zgradi Gradske uprave održan prijem za Jelenu Brešković povodom osvajanja brončane medalje u kategoriji do 57 kg na IBSA Europskom prvenstvu u džudu za slijepe  i slabovidne koje se održalo u Cagliariju te je time izborila mjesto za Svjetsko prvenstvo u Azerbejdžanu gdje će se natjecati za dva mjeseca. Jelenu i njenog trenera Antu  Batinića svečano su dočekale zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok-Bosančić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i zajedničke poslove Antonia  Kljaić koje su Jeleni  za postignuti uspjeh uručile prigodne poklone.

- Konkurencija je bila dosta starija i iskusnija od mene, ali nisam imala tremu i zadovoljna sam postignutim rezultatom. U džudu sam od svoje sedme godine, bez ozbiljnih ozljeda hvala Bogu do sada – kazala je Jelena. Trenutno se priprema za Svjetsko prvenstvo u Bakuu, a nakon toga slijede pripreme za Paraolimpijadu u Parizu 2024.

Dogradonačelnica Jadranka Matok-Bosančić obratila se prisutnima i u ime Grada Kaštela čestitala Jeleni na iznimnom  uspjehu, na svim njenim  dosadašnjim postignutim rezultatima kao i  na pozitivnom primjeru za ostale  mlade sportaše.

Čestitkama se pridružila i pročelnica Kljaić te joj zaželjela još puno uspjeha u daljnjem radu.