< Povratak

Od ponedjeljka uspostava privremene regulacije prometa za vrijeme radova na iskopu kanala i polaganju kabela u sklopu izgradnje NN izvoda iz TS Kambelovac 2

Obavijest HEP-a

Uspostava privremene regulacije prometa za vrijeme radova na iskopu kanala i polaganju kabela u sklopu izgradnje NN izvoda iz TS Kambelovac 2 (Ulice Lapotići i biskupa Frane Franića u Kaštel Kambelovcu) (priključak A.Ć., adaptacija)

Početak radova je u ponedjeljak, 19. veljače 2024. g.

Građevinski radovi obuhvaćaju iskop kanala, polaganje kabela, nasipanje kanala i asfaltiranje. Izvođenje radova je podijeljeno u 2 (dvije) etape.

Etapa 1 obuhvaća područje u dužini od cca 20 m. Radovi se izvode u ulici Biskupa Frane Franića,od raskrižja s ulicom Pridilo do raskrižja s ulicom don Frane Bege. Tijekom izvođenja radova zabraniti će se promet za sva vozila osim vozila gradilišta i stanara navedenim područjem. Obilazan smjer je ulicama Pridilo, Lapotići i don Frane Bege.

Etapa 2 obuhvaća područje u dužini od cca 20 m. Radovi se izvode u ulici Lapotići, od raskrižja s ulicom don Frane Bege do raskrižja s ulicom Pridilo. Tijekom izvođenja radova zabraniti će se promet za sva vozila osim vozila gradilišta i stanara navedenim područjem. Obilazan smjer je ulicama don Frane Bege, Biskupa Frane Franića i Pridilo.

Očekivano minimalno vrijeme trajanja izvođenja radova iznosi 5 (pet) dana.