< Povratak

Od ponedjeljka 8. srpnja kreću radovi na prekopu dijela ulice Put Ričvice u Kaštel Novom

PROMET ĆE SE ODVIJATI NAIZMJENIČNIM PROPUŠTANJEM VOZILA UZ REGULACIJU SEMAFORIMA

Iz HEP-a obavještavaju kako u ponedjeljak 8. srpnja započinju radovi na izgradnji KB 1KV_TS 20(10)/0,4 KV "RUDINE 3". U svrhu priključenja novog korisnika mreže, u sklopu radova izvršiti će se prekop dijela ulica Put Ričvice i Put sv. Jurja u Kaštel Novom.

Građevinski radovi obuhvaćaju iskop kanala, polaganje kabela, nasipanje kanala i asfaltiranje. Izvođenje radova podijeljeno je u 3 (tri) etape.

Etapa 1 obuhvaća područje u dužini od cca 160 m. Radovi se izvode u zapadnom kolničkom traku ulice Put Sv. Jurja. Tijekom izvođenja radova vozila će se naizmjenično propuštati istočnim kolničkim trakom uz regulaciju prometnim svjetlima (semaforima).

Etapa 2 obuhvaća područje u dužini od cca 100 m od završetka Etape 1. Radovi se izvode u zapadnom kolničkom traku ulice Ričivica. Tijekom izvođenja radova vozila će se naizmjenično propuštati istočnim kolničkim trakom uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju.

Etapa 3 obuhvaća područje u dužini od cca 50 m od završetka Etape 2. Radovi se izvode u zapadnom kolničkom traku ulice Put Sv. Jurja. Tijekom izvođenja radova vozila će se naizmjenično propuštati istočnim kolničkim trakom uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju. Očekivano trajanje radova je dvadeset dana.