< Povratak

Obavijest o održavanju biciklističke utrke CRO Race

U razdoblju od 27. rujna do 2. listopada 2022. godine  u organizaciji  Top Sport Eventsa  održati će se biciklistička utrka „CRO Race“. U četvrtak prolazi brzom cestom kroz Kaštela zbog čega će promet biti posebno reguliran.

Biciklistička utrka započinje 27. rujna (utorak), a dana 29. rujna (četvrtak) natjecatelji će  prolaziti područjem Splitsko-dalmatinske županije.

3. etapa starta iz Sinja u 13 sati, a sukladno vremenskom planu utrke očekuje se da će se utrka na području PU splitsko dalmatinske odvijati od 13 do 17 sati i u  tom vremenu će biti na snazi  privremena regulacija prometa dijela javnih cesta, te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama obavljati  uz nazočnost policijskih službenika i predstavnika organizacije.

Kako je za potrebe utrke potrebno da na kolniku prometnice kojom se utrka odvija nema drugih sudionika u prometu osim natjecatelja i njihovih vozila iz pratnje, mole se svi vozači da postupaju sukladno uputama odnosno znakovima policijskih službenika i redara koji će na pojedinim lokacijama vršiti zatvaranje prometa na trasi kretanja natjecatelja odnosno uoči dolaska natjecatelja neće dozvoliti uključivanje vozila na trasu biciklističke utrke.

Kompletan promet na  dionicama će biti usporen  u skladu s kretanjem biciklista, te neće biti moguće pretjecanje niti propuštanje prometa.

Apelira se na vlasnike teretnih vozila da svoja vozila u vrijeme održavanja utrke preusmjere na ostale prometne pravce jer će se ista privremeno isključivati iz prometa.

Gledatelje utrke mole da ne stoje na kolniku odnosno da utrku promatraju s pozicija koje se nalaze van kolnika na sigurnoj udaljenosti od ruba kolnika, kako na iste ne bi naletjeli natjecatelji.

Mole se svi sudionici u prometu za strpljenje i postupanje sukladno znacima i naredbama policijskih službenika te uputama redara utrke.