< Povratak

Od ponedjeljka 15. srpnja započinju radovi na prekopu dijela ulice Put Šušnjara u Kaštel Starom

Iz HEP-a obavještavaju kako u ponedjeljak 15. srpnja započinju radovi na prekopu javno prometne površine, odnosno dijela ulice Put Šušnjara u Kaštel Starom i na cesti bez suvremenog kolničkog zastora (makadamska cesta) od raskrižja s ulicom Put Šušnjara u smjeru istoka u svrhu stvaranje uvjeta za priključak novog korisnika mreže.

Građevinski radovi obuhvaćaju iskop kanala, polaganje kabela, nasipanje kanala i asfaltiranje. Izvođenje radova podijeljeno je u 2 (dvije) etape.

Etapa 1 obuhvaća područje u dužini od cca 80 m. Radovi se izvode u ulici Put Šušnjara, od postojećeg betonskog stupa u smjeru juga (do raskrižja sa cestom bez suvremenog kolničkog zastora). Tijekom izvođenja radova zabraniti će se promet za sva vozila osim za vozila gradilišta navedenim područjem.

Etapa 2 obuhvaća područje u dužini od cca 460 m. Radovi se izvode na cesti bez suvremenog kolničkog zastora, od raskrižja s ulicom Put Šušnjara u smjeru istoka. Tijekom izvođenja radova zabraniti će se promet za sva vozila osim za vozila gradilišta navedenim područjem.

Rok za izvođenje radova je petnaest dana.