< Povratak

NAČELNIK ZAHVALIO GRADONAČELNIKU NA POMOĆI

policija_kod_gradonacelnikaJosip Bukvić, novi načelnik Policijske uprave Splitsko dalmatinske, sa suradnicima, posjetio je Grad Kaštela i razgovarao s gradonačelnikom Josipom Berketom i njegovim zamjenikom Marinkom Kovačevim.

 

„Zahvaljujem vam na velikoj pomoći Policijskoj postaji u Kaštelima, a u ime Ministarstva, i na podršci za pripreme oko gradnje nove zgrade PP, koja je planirana za naredno razdoblje, nadamo se uz pomoć Europskih fondova“, kazao je gosp. Bukvić, te je naglasio kako Kaštela zaslužuju reprezentativnu zgradu policije.

„Ta nam je tema jedna od važnijih kako bi hrvatska policija imala primjerene uvjete rada prema građanima i gostima Kaštela“, potvrdio je gradonačelnik i dodao kako će se u prvoj fazi pomoći kod nužnih popravaka postojeće zgrade. Jedino rješenje je gradnja novog objekta, za što treba srediti dokumente i predati Ministarstvu za gradnju.

Gradonačelnik Berket je najavio i tematsku sjednicu Gradskog vijeća o sigurnosti u gradu, jer je Gradu u interesu da pomogne uvođenju više reda.