< Povratak

Ksenija Prohaska ponovno u Kaštelima

Ksenija Prohaska ponovno u Kaštelima

Nacionalna dramska prvakinja Ksenija Prohaska, koja je u Kaštelima uvijek rado viđena gošća, u utorak, 17. srpnja 2018. održat će koncert u dvorcu Vitturi 21 sat pod nazivom “Holivudska filmska glazba”. Uz glazbenu pratnju i prateći vokal, ova dramska umjetnica nesumnjivo će još jednom osvijiti srca kaštelanske publike svojom besprijekornom interpretacijom filmske glazbe.

Koncert “Holivudska filmska glazba” posvećen je pjesmama iz holivudskih filmova u kojima su igrale najveće zvijezde američke i europske kinematografije, odnosno iz vremena koje se popularno naziva – zlatno doba Hollywooda. Ova glazbena večer donosi dašak nostalgije za vremenom kojeg su proslavili Ingrid Bergman i Humphrey Bogart, Melina Mercouri, Fred Astaire, Ginger Rogers, Rita Hayworth, Ava Gardner, Marlon Brando, Liza Minelli i ostali slavni glumci.

Izvedbom filmske glazbe prisutni će se moći prisjetiti nekoliko filmova poput Dečki s Pireia, Casablanca, Kum, Cabaret, Stars and Bars, The Man Who Knew Too Much, Porgy and Bess, Moulin Rouge, Show Boat i Top Hat.

Koncert će se održati u okviru 20. Kaštelanskog kulturnog ljeta, organizator je Grad Kaštela, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.