< Povratak

KASTELARA organizira radionicu za prihvatljive potencijalne prijavitelje: za Javne pozive: “Komercijalizacija i inovacija“ i „Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća”

Razvojna agencija Grada Kaštela – KASTELARA - organizira radionicu za prihvatljive potencijalne prijavitelje: za Javne pozive: “Komercijalizacija i inovacija“ i „Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća”

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja je kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021 – 2026. objavilo 2 Javna poziva za dostavu projektnih prijedloga:

Cilj Poziva C1.1.2. R2-I5 „Komercijalizacija inovacija“ je: poticanje ulaganja neophodnih za komercijalizaciju inovacija i rezultata istraživanja i razvoja, poticanje inovativnih projekata s najvećom vjerojatnošću za komercijalni uspjeh, a čime će se pokrenuti poslovne aktivnosti i proizvodnja na temelju primijenjenih rješenja.

Cilj poziva C1.1.2. R2-I3 „Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća”: poticanje rasta novoosnovanih malih i srednjih poduzeća (MSP) koja razvijaju inovacije (proizvode i usluge) temeljene na znanju ili visokim tehnologijama, koji su novi ili znatno poboljšani u usporedbi s dostignućima na tržištu. Podržat će se projekti u pred-komercijalnoj fazi za budući razvoj i komercijalizaciju proizvoda/usluga, tehnologija, povećanje proizvodnih kapaciteta povezanih s projektom i povećanje spremnosti poduzeća za investicije.

Radionica će se održati 04.05.2022. – srijeda, u 09:30 h, u prostorijama Razvojne agencije Grada Kaštela – KASTELARA, na adresi: Braće Radić 1, 21212 Kaštel Sućurac.

Detaljnije informacije o prihvatljivosti prijavitelja, kao i samim pozivima, možete pronaći na web stranicama Razvojne agencije Grada Kaštela: www.kastelara.hr

Broj mjesta je ograničen a prijaviti se možete putem mail-a: info@kastelara.hr