Četvrtak
20.09.2018

Učenici na razmjeni iz Lindlara posjetili Kaštela

17.4.2018 | Novosti

Kaštelansku gradsku upravu posjetili su učenici na razmjeni iz školskog centra prijateljskog grada Lindlara. Učenička razmjena ove godine je ostvarena u suradnji s Osnovnom školom kneza Mislava iz Kaštel Sućurca na čelu s ravnateljicom Anitom Luketin, a učenike i njihove nastavnike pozdravili su zamjenici gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić i Grgica Benutić.

– Drago mi je što mogu pozdraviti naše domaćine iz škole kneza Mislava i vas dragi prijatelji iz Lindlara. Zadovoljstvo mi je što ovom prilikom mogu istaknuti da ova međuškolska suradnja s gradom prijateljem Lindlarom traje već 31. godinu. Vjerujem da će se ova školska i obiteljska prijateljstva nastaviti i dalje, te da ćete nam doći u turistički posjet sa svojim obiteljima za nekoliko godina – istaknula je zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić.

Zamjenik gradonačelnika Grgica Benutić ovom prilikom prisjetio se prijateljskog posjeta Linlaru i zahvalio na sjajnom gostoprimstvu, a učenicima je poželio ugodan boravak u Kaštelima.

Nakon razmjene simboličnih poklona, gosti su zahvalili na prijemu i uputili pozdrave čelnicima Grada Kaštela s nadom da se ovaj tradicionalni posjet ostvari i iduće godine.