Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Zlatko Pejaković, Mia Dimšić i dječji doček Nove godine

Manifestacija Advent u Kaštelima nastavlja se i ovoga vikenda kada će nastupiti Zlatko Pejaković, Mia Dimšić, Kaštelansko dječje kazalište Škatula, a organiziran je i dječji doček Nove godine.

 

Ovoga petka 28. prosinca 2018. s početkom u 17 sati u Novom parku u Kaštel Lukšiću koncert će održati mlada kantautorica Mia Dimšić, Osječanka koja sa svojih 25 godina u kolekciji priznanja i nagrada ima čak šest Porina. Miro Boem i Aritmija band u 22 sata nastupaju u Božićnom gradu na brcu u Kaštel Starom.

 

U subotu 29. prosinca 2018. s početkom u 17 sati u Novom parku u Kaštel Lukšiću svoj glumački talent pokazat će djeca Kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula. Istoga dana na brcu u Kaštel Starom s početkom u 22 sata publiku će svojim hitovima zagrijati Zlatko Pejaković.

 

U nedjelju 30. prosinca 2018. s početkom u 17 sati kaštelanski mališani uživat će u svom programu dočeka kada je u Novom parku u Kaštel Lukšiću na rasporedu Dječji doček nove godine uz klaune, Kaštelanske mažoretkinje, SAU Putalj i brojne druge goste.