Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Vikend u Kaštelima: koncert Tihe Orlića, dječji doček uz Čarobne animatore te Matko i Brane za najluđu noć!

Splitski pjevač , autor , basist i producent Tiho Orlić će sa svojim bendom razveseliti publiku u petak, 29. prosinca u lukšićkom Novom parku!

Dobre zabave neće nedostajati, a na vama je da se pridružite i zajedno u glas s Tihom zapjevate , između ostalih, pjesme „Daleko je”, „Opasno je ljubiti”, „Neraskidivo” i „Stari se”.

Tihin prvi album izdan je na ljeto 2004. u izdanju diskografske kuće Croatia Records, a čak 7 pjesama s albuma nagrađeno je na raznim festivalima diljem domovine.

Tijekom karijere ostvario je vrlo uspješne suradnje s mnogim svjetskim brendovima glazbene opreme kao što su Dunlop Strings, Warwick Amps and Basses, Dean Guitars, te je česti posjetitelj i gost prestižnog NAMM showa, koji se jednom godišnje održava u Anaheimu u Kaliforniji.

Početak koncerta je u 21 sat.

Spektakularan Dječji doček Nove godine predviđen je u subotu, 30. prosinca s početkom u 17 sati u režiji Čarobnih animatora!

Oni su vokalno plesna skupina koja u svojim nastupima pjeva pjesme za djecu obrađene na hrvatskom jeziku u osobnoj izvedbi, te je za svaku pjesmu osmišljena i interaktivna plesna koreografija.

Uz pjesmu i zanimljive koreografije njihove izvedbe su isprepletene šalama, gegovima i plesnom pantomimom.

Doček Nove godine rezerviran je za istinske majstore od fešte – Matko i Brane!

Poznati splitski glazbeni duo stiže u Kaštela na Silvestrovo i najavljuju najluđu zabavu punu ritma i pozitivne energije s početkom u 22 sata!

Ulaz na sva događanja je besplatan!