Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Večeri dalmatinske pisme, koncert klape Kampaneli, humanitarna 'Bila noć', dječji mjuzikl...

Tjedan nam započinje 21. Međunarodnim festivalom folklora pod nazivom „Za jubav tancaše“, u organizaciji KUD-a Ante Zaninović, a održat će se na brcu u Kaštel Kambelovcu s početkom u 21 sat.

U utorak, 18. srpnja, u organizaciji HGD Zrinski – Donja Kaštela, na brcu u Kaštel Kambelovcu održat će se koncert HGD Zrinski i gostiju s početkom u 21 sat.

Koncert klape Kampaneli i gostiju održat će se u srijedu, 19. srpnja, u Vitturiju u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat, dok će istu večer u Rušincu biti održane Glazbene večeri s  početkom u 20.30 sati.

U četvrtak, 20. srpnja, u organizaciji GSU Kaštelansko kazalište i udruge DEA DIA dance studio, održat će se dječji mjuzikl „Dance, dance, dance“ prema priči mjuzikla „Mamma mia“. Početak je u 20 sati, u Novom parku u Kaštel Lukšiću.

Klub navijača Hajduka – Torcida Kaštel Gomilica u petak, 21. srpnja, organizira humanitarnu „Bilu noć“ na plaži Torac u Kaštel Gomilici s početkom u 18 sati.

U subotu, 22. srpnja, s početkom u 20 sati na mulu u Kaštel Sućurcu, održat će se cjelovečernji program uz nastup tamburaškog sastava „Za pet“. Organizator događanja je HNK JADRAN KS.

Za kraj tjedna – VEČERI DALMATINSKE PISME KAŠTELA 2023.

Prvu večer, u subotu, 22. srpnja na poljani pored župne crkve sv. Mihovila u Kaštel Kambelovcu, s početkom u 21 sat, održat će se koncert Tomislava Bralića i klape Intrade pod nazivom „Sretan ti 25. rođendan VDP“.

Druga večer, u nedjelju, 23. srpnja, predviđena je za događaj pod nazivom Kaštelanski đir – večer novih skladbi. Početak je u 21 sat na poljani pored župne crkve sv. Mihovila u Kaštel Kambelovcu.

Organizator je udruga Večeri dalmatinske pisme – Kaštela, a ulaznice možete nabaviti online na www.adriaticket.com i na prodajnim mjestima Hotel Baletna škola u Kambelovcu i Caffe bar Gajo u Starome po cijeni od 15 eura.