Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Večer Kaštelanskih mažoretkinja, 1. međunarodni folklorni festival, svečanost zatvaranja Kaštelanskog kulturnog ljeta 2022., Festival šalše i salse

U ponedjeljak, 29. kolovoza, pijanistica Hana Bitenc održat će koncert pod nazivom „Vraćanje korijenima“ u kaštel Vitturiju u Kaštel Lukšiću s početkom u 20.30 sati.

Večer kaštelanski' glendi i batudi održat će se u ponedjeljak, 29. kolovoza u 20 sati u Gospojskoj štradi u Kaštel Sućurcu.

U utorak, 30. kolovoza, predstava „Dijete našeg vremena“ u glumačkom ansamblu u postavi Ivane Vuković, režiji Helene Petković i izvedbi Playdrame iz Splita u Dudanovom parku  u Kaštel Kambelovcu s početkom u 21 sat.

U srijedu, 31. kolovoza, dječja predstava u izvedbi UO KD Smješko pod nazivom „Puffi u šumi“, u Dudanovom parku u Kaštel Kambelovcu s početkom u 20 sati.

U petak, 2. rujna, na igralištu SŠ braće Radić u Kaštel Novome s početkom u 19.30 sati dođite na tradicionalnu večer mažoret plesa u organizaciji plesne udruge Kaštelanske mažoretkinje.

 U subotu, 3. rujna, glazbeno-scenska manifestacija u sklopu međunarodnog festivala na nekoliko lokacija Splitsko-dalmatinske županije pod nazivom 1. Međunarodni folklorni festival SDŽ Split i KUD Jedinstvo na Igrišću u Kaštel Štafiliću s početkom u 21 sat.

U nedjelju, 4. rujna, svečanost  zatvaranja Kaštelanskog kulturnog ljeta 2022. uz koncertni program klape Cambi i Tedi Spalata na Igrišću u Kaštel Štafiliću s početkom u 20.30 sati.

U ponedjeljak, 5. rujna, održat će se plesno-gastronomska manifestacija Festival šalše i salse na Igrišću u Kaštel Štafiliću s početkom u 18 sati u organizaciji udruge Šušur.