Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

U nedjelju koncert Željka Bebeka, za zagrijavanje zaduženi Dreamersi

Početak programa u 19 sati

Željko Bebek, istinska živuća legenda, nepresušan je izvor hitova koji ne izlaze iz radijskog etera, bilo da se radi o kultnim evergrinima ili najnovijim zaraznim singlovima.

Njegovi se nastupi uživo prepričavaju godinama. Najblistaviji dani legendarnog Bijelog dugmeta, prema mišljenju mnogih kritičara, bili su upravo oni kad je Željko Bebek bio za mikrofonom. Nekoliko desetljeća nakon toga, Bebeka i dalje vjerno slušaju i neke nove generacije, čemu svjedoče milijunski pregledi na YouTubeu njegovih aktualnih hitova, kao što su „Ono nešto naše“„Gdje sam bio“„Prvak svijeta“„Ja po kafanama“, „Kćeri moja“, „Kakav otac takav sin“, „Ostani“ i uz mnogo drugih zaraznih pjesama iz njegova bogatog višegodišnjeg opusa.

Prepoznatljiva boja glasa, jedinstven karakter i neodoljiv šarm Bebeka su obilježili kao jednu od najvažnijih i najutjecajnijih osoba glazbene scene, uz koju je vrhunska zabava na svakom nastupu zajamčena.

Pozivamo vas na besplatni koncert istinske legende Željka Bebeka u nedjelju, 18. prosinca, s početkom u 21 sat u Novom parku u Kaštel Lukšiću!

Za zagrijavanje su zaduženi Dreamersi koji startaju u 19 sati!