Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Razvojna agencija Grada Kaštela - KASTELARA započela s radom

KASTELARA je poduzetnička potporna institucija, osnovana u sklopu projekta „Razvoj poduzetničke potporne institucije Grada Kaštela“  (KK.03.1.2.10.0011) prijavljenog u okviru Otvorenog poziva za dostavu projektnih prijedloga „ITU – Razvoj poduzetničko potpornih institucija Urbane aglomeracije Split“ (referentna oznaka Poziva: KK.03.1.2.10.)

Razvojna agencija Grada Kaštela usmjerena je na stvaranje poticajnog okruženja za razvoj poslovanja postojećih i poticanje pokretanja novih malih i srednjih poduzeća.
Bit će Vam na usluzi za održavanje edukacija, radionica i predavanja, kao i za konkretne usluge i savjete vezane uz pokretanje i razvoj poslovanja, korištenje sredstava iz EU fondova i drugih izvora financiranja te izrade poslovnih planova za samozapošljavanje. Sve usluge Razvojne agencije su besplatne.


Nalazi se na adresi: Braće Radić 1, 21212 Kaštel Sućurac te ih možete kontaktirati osobnim dolaskom uz prethodnu najavu te na  kontakt broj: 021 205 253 i mail adresu: info@kastelara.hr. Dostupni su svakim radim danom od 7 do 15 h.