Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Rang lista pristiglih prijava Javnog poziva za dodjelu potpora iz Programa potpora poljoprivredi na području Grada Kaštela za 2021. godinu

Grad Kaštela, temeljem članka 9. Programa potpora poljoprivredi na području Grada Kaštela (2021.-2023.), objavljuje rang listu pristiglih prijava Javnog poziva za dodjelu potpora iz Programa potpora poljoprivredi na području Grada Kaštela za 2021. godinu.

Povjerenstvo je nakon obrade pristiglih prijava na javni poziv utvrdilo da nema dovoljno sredstava za financiranje svih prijava prema utvrđenim kriterijima iz Programa i Javnog poziva te se primijenilo proporcionalno umanjenje potpore.

Sukladno članku 14. Programa, Povjerenstvo će izvršiti kontrolu na terenu u razdoblju od jedne godine od konačne isplate sredstava na uzorku od najmanje 10% korisnika potpore.

Javnom objavom ovih rezultata na službenoj stranici Grada svi podnositelji zahtjeva se smatraju obavješteni o rezultatima Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za potpore iz Programa potpora poljoprivredi za 2021. godinu.