Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Prijem za predstavnike nogometnog turnira Super Mario

Super Mario Cup, nogometni turnir U-15 ekipa održan je proteklog vikenda u organizaciji GOŠK-a iz Kaštel Gomilice. Natjecanja su se održavala na pomoćnom terenu Hajduka u Splitu, a finale i utakmica za treće mjesto u Kaštel Gomilici. Uoči samog turnira, gradonačelnik Denis Ivanović organizirao je prijem u gradskoj vijećnici za predstavnike turnira s kojima je razgovarao o organizaciji natjecanja čiji je Grad Kaštela pokrovitelj.

- NK GOŠK je s pravom ponosan na realizaciju ovog projekta, a iznimno smo zahvalni HNK Hajduk na pomoći i podršci koju su nam pružili, Ministarstvu turizma i sporta te Gradu Kaštela kao glavnim pokroviteljima, a posebno našem Mariju Pašaliću po kojemu turnir nosi ime i u čiju je čast organiziran – istaknuli su gosti iz GOŠK-a.

- Kaštela je grad sporta. Ovu činjenicu još jednom dokazuje i ovaj turnir, kao i učestali posjeti naših sportaša koje organiziramo ovdje u prostorijama gradske uprave. Ponosni smo na sve te vrijedne i talentirane mlade ljude. Kao što je to dosad bio slučaj i ubuduće ćemo davati potporu sportskim klubovima i natjecanjima kako bi u našem gradu bilo još više uspješnih sportaša - kazao je gradonačelnik Ivanović.

Nakon tri dana natjecanja veliki prijelazni pehar otišao je klubu “ND Ilirija 1911”, iz Ljubljane koji su u finalu pobijedili RNK Split rezultatom 3:0. Na finalni dan upriličena je ceremonija zatvaranja turnira, a nagrade najboljim pojedincima i klubovima su dodijelila dva proslavljena Hajdukova igrača Tomislav Bušić i Goran Jozinović, trener vratara NK GOŠK Hrvoje Višić, voditelj razvoja škole nogometa NK GOŠK Domagoj Bojčić, član uprave NK GOŠK Luka Rogulj, a veliki prijelazni pokal pobjednicima je uručio predsjednik NK GOŠK Zvonimir Šimić.

Na turniru su sudjelovale tri domaće ekipe - GOŠK, Primorac i Split, a iz inozemstva su stigli slovenska ND Ilirija 1911, crnogorski FK Budva te Spartak iz Subotice.