Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Prelijepa Anđela na prijemu u Gradskoj upravi

Danas je u Gradskoj upravi održan prijem za Anđelu Anterić, dvadesetjednogodišnjakinju iz Kaštel Starog, studenticu preddiplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Krajem kolovoza, u klubu Mandrach u Splitu je okrunjena za novu Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske 2023.

Lijepa Anđela ističe da joj je prijava na izbor za Miss bila izazov i da je to idealna prilika za mlade djevojke i vjeruje kako sve prilike treba iskoristiti u potpunosti u pozitivnom smislu Uz studij, bavi se fitnessom i kako je rekla, priprema se za sljedeći izbor ljepote.

- Sada me čeka drugi izbor, u studenome za Miss Hrvatske, to je sljedeća stepenica nakon koje ću dalje vidjeti što ću raditi. Modeling mi se sviđa, ljudi su predivni, kao i cure koje su bile sa mnom, stvarno sam prezadovoljna - dodala je.

Da ljepota i pamet idu zajedno, Anđela je pravi dokaz.

 - Prije svega, čestitke našoj mladoj dami. Ponosan sam što osim sportskih prijema, imamo i ovaj u ljepoti. Moramo biti ponosni što ovaj grad daje najbolje od najboljih i zasigurno ćemo je bodrit na izboru za Miss Hrvatske u jedanaestom mjesecu – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

- Lijepo je vidjeti da se u izborima za ljepotu cijeni i znanje, a ovo je zasigurno jedna „ulaznica“ za korak naprijed u životu – kazala je dogradonačelnica Jadranka Matok – Bosančić te se pridružila čestitkama.

Anđeli je uručen buket cvijeća i prigodan poklon.