Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Povodom Dana grada uručene nagrade i potpore sportašima

Uoči Dana grada, tradicionalno se organizira prijem kategoriziranih sportaša. Isti je održan jučer, 1. ožujka u Gradskoj vijećnici te su im tom prilikom nagrade i potpore dodijelili predstavnici Grada, a prijemu je prisustvovala i Mirjana Milić, Predsjednica Zajednice športskih udruga grada Kaštela.

Kaštelanski sportaši daju iznimno dobre rezultate na svim nivoima, neovisno o kojem sportu je riječ. Svojim trudom, znanjem i konačnim rezultatom predstavljate i promovirate grad Kaštela, i hvala vam na tome, ponosan sam na vas i čestitam svima na zasluženom uspjehu te dobivenim stipendijama koje ćemo vam uručiti – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

Riječ je o uistinu vrhunskim sportašima koji iznova ostvaruju uspjehe slijedeći svoje snove te kako je rekla naša paraolimpijska judašica Lucija Brešković – potrebno je puno stvari reći „Ne“, kako bi jednoj rekli „Da“, misleći na svakodnevna odricanja koja su neizbježna za ostvarenja uspjeha kojeg želimo.

U Gradskoj vijećnici nagrađeni jesu:

Judo klub Kaštela, Kaštel Stari:

  • Lucija Brešković

III. kategorija vrhunskih sportaša

Judo klub Kaštela, Kaštel Stari:

  • Mislav Krček, Nikola Zorotović

Judo klub Dalmacijacement, Kaštel Sućurac:

  • Katarina Krišto, Lovre Barišić

Tenis klub Kaštela, Kaštel Stari:

  • Tena Lukas

Odbojkaški klub Ribola Kaštela, Kaštel Stari:

  • Bruno Barać, Duje Cvijović, Ivan Martinović, Ivan Bašić, Nikola Jureta, Ivan Cikojević, Ante Kulušić, Ante Šuker, Ivo Mustapić

Odbojkaški klub Marina Kaštela, Kaštel Gomilica:

  • Tamara Đolonga, Elena Vukić, Jelena Zdilar, Katarina Zdilar, Matea Teklić, Lara Dežulović, Bruna Botić

Ženski odbojkaški klub Ribola Kaštela, Kaštel Stari:

  • Dora Matas, Tina Vatrov, Marija Žižanović, Nina Strize, Nikola Dragičević, Anja Grbeša, Maja Višić, Anđela Cvijović, Mia Ninčević

IV. kategorija vrsnih sportaša

Kickboxing klub Uni rent

  • Ante Buzov

Judo klub Kaštela, Kaštel Stari:

  • Ivan Škomrlj, Marin Vujić, Nikola Zorotović, Luka Zorotović

Ribolovni sportski klub Giričić, Kaštel Gomilica:

  • Pero Šare, Robert Šepinski, Ivan Ledenko

Čestitkama su se pridružile i dogradonačelnica Jadranka Matok-Bosančić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i zajedničke poslove Antonia Kljaić.

Nakon dvije godine pauze, isti dan u poslijepodnevnim satima, održano je i proglašenje najuspješnijih sportaša za 2021. i 2022. godinu u restoranu Nautic u Marini Kaštela, a priznanja im je dodijelila Mirjana Milić, Predsjednica Zajednice športskih udruga grada Kaštela.