Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Ovog vikenda nastupi grupa Vigor, Dreamers, podjela bakalara i koncert klapa

Ovoga vikenda nastavlja se program manifestacije „Advent u Kaštelima 2019.“ u Novom parku u Kaštel Lukšiću dok će podjela bakalara biti na brcu u Kaštel Starom. Sukladno vremenskim prilikama, održat će se brojni koncerti uz gastro ponudu ugostiteljskih kućica, dok će najmlađi uz zimske radosti na klizalištu, imati priliku uživati u predstavama i igrokazima. 

Večeras, u petak 20. prosinca s početkom u 21 sat na rasporedu je koncert grupe Vigor.

U subotu, 21. prosinca u Kaštel Starom u portu s početkom u 11 sati bit će okićeno božićno drvce pod morem, a potom će se na brcu započeti s podjelom više od tisuću porcija bakalara kojeg pripremaju renomirani kuhari nakon čega će se uz domaću pismu okupiti brojne kaštelanske klape. Istoga dana, s početkom u 19 sati u župnoj crkvi u Kaštel Starom održat će Božićni koncert klapa sv. Juraj HRM i klapa Cambi.

Također u subotu, 21. prosinca u Novom parku u Lukšiću s početkom u 21 sati svi ljubitelji rocka mogu poslušati nastup grupe Dreamers koji će izvoditi pjesme Azre, Bijelog dugmeta, Plavog orkestra i brojne druge hitove.

Ove subote s početkom u 18 sati također u Novom parku najmlađi mogu uživati uz Music talents, dok će u nedjelju, 22. prosinca u 17 sati moći se veseliti uz nastup djece iz vrtića „Sunce moje malo“, Udruge sveti Jeronim, SAU Putalj i plesni klub Dia Dea.