Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Održan prijem za Luku Žuljevića i Antu Buzova koji su ostvarili veliki sportski uspjeh u Turskoj

U Antaliyi u Turskoj od 12. do 19. studenog održano je Europsko prvenstvo u kickboxingu na kojem se natjecalo oko 900 natjecatelja, a dva su Kaštelanina osvojila medalje.

Jedan od natjecatelja član je KBK Uni Rent iz Kaštela, a riječ je o Luki Žuljeviću koji je u kategoriji do 89 kg imao tri meča te je osvojenim zlatom potvrdio titulu europskog prvaka u svojoj kategoriji. Drugi natjecatelj, također član KBK Uni Rent iz Kaštela je Ante Buzov koji je osvojio brončanu medalju u najbrojnijoj kategoriji do 71 kg.

Luku i Antu te njihovog trenera Miljenka Šarca i trenericu Ivanu Tadić svečano su dočekale zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok-Bosančić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonia Kljaić koje su im za postignuti uspjeh uručile prigodne poklone.

Vaša posvećenost ovom sportu, kojekakva odricanja, svakodnevni trud i zalaganje rezultat su vašeg postignutog uspjeha i u ime Grada Kaštela moram vam reći da smo izuzetno ponosni na isti. Čestitam i hvala vam što time predstavljate i naša Kaštela u svijetu. Grad Kaštela će i dalje nastaviti pružati podršku našim mladim i perspektivnim sportašima poput vas  - kazala je zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok-Bosančić.

Unatoč brojnim obvezama koje imaju, uz podršku svojih obitelji i nas trenera, ozbiljno pristupaju natjecateljskom dijelu sporta i samom treningu – zadovoljno je kazao trener Miljenko Šarac.

Čestitkama se pridružila i pročelnica Antonia Kljaić te im zaželjela puno uspjeha u daljnjem radu.