Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Održan prijem za kadetsku ekipu šahovskog kluba Petar Sedlar – Pepe

Danas je gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti i zajedničke poslove Antonijom Kljaić upriličio prijem za ekipu šahovskog kluba Petar Sedlar – Pepe koji su drugu godinu za redom ostvarili izvrstan uspjeh u hrvatskom kadetskom šahu pod vodstvom trenera Ivana Žaje.

Rezultat je to finalnog natjecanja šahovske kadetske lige Hrvatske za 2022. godinu koje se održavalo u Crikvenici krajem prosinca, a na kojem je nastupilo osam najboljih hrvatskih kadetskih ekipa.

Iako je braniti naslov prvaka tradicionalno teže nego napadati prvo mjesto, mladi Kaštelani su bili na visini zadatka kao i 2021. godine u Crikvenici te su opet potvrdili kvalitetu.

Kaštelani su nastupali u sljedećem sastavu: Marin Grgantov, Domagoj Begić, Stipe Poljak, Ivan Rašić, Klara Begić i Arijan Perdić.

Na prijem su stigli u pratnji predsjednika šahovskog kluba Ivice Brkića koji je ujedno i predsjednik Hrvatskog šahovskog saveza te tajnika kluba Dara Kostovića. Prijemu je prisustvovao i jedan od roditelja nagrađenih, otac Stipe Poljaka, gospodin Ivica.

Gradonačelnikovoj čestitci za zasluženi uspjeh pridružila se i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i zajedničke poslove Antonia Kljaić te im poželjela uspjeh na budućim turnirima i u školi.