Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Na Tri kralja koncert Grdovića, u subotu bend Vox Box

Mladen Grdović je, mogli bismo reći, u životnoj formi. Sa Zlatkom Pejakovićem i Jasminom Stavrosom nastupa pod imenom Tri mušketira, a njihovi često maratonski koncerti su jedni od najposjećenijih pa je tako Mladen kroz prošlu godinu održao više od pedeset nastupa.

Njegov hit 'Nije u šoldima sve' postao je u ljeto 2018. neslužbena himna hrvatske nogometne reprezentacije, a Mladen jedini pjevač kojeg su reprezentativci pozvali da im se u Rusiji pridruži na slavlju povodom ulaska u finale Svjetskog prvenstva u nogometu. Ponovila se fešta i u prosincu 2022. godine kada je Grdović s Vatrenima proslavio broncu u Dohi na Svjetskom prvenstvu u nogometu.


Sada je na redu koncert u Kaštelima koji  će se održati zajedno s grupom Romantic sutra, 6. siječnja u Novom parku u Kaštel Lukšiću. 'Nije u šoldima sve', 'Vitar nek' puše', 'Evo mene moji ljudi' i 'Bolje živim nego ministar' samo su neke od pjesama kralja zabave koje ćemo slušati u lukšićkom parku.

U svojoj glazbenoj karijeri koja traje više od četrdeset godina, objavio je na stotine pjesama i više od dvadeset albuma. Posljednji studijski album 'Nek se čuje pisma s Jadrana' objavljen je 2016. godine, a na njemu se  nalazi i pjesma 'Ostavljam vas moji najdraži' s kojom je Mladen osvojio dugo priželjkivani Grand prix na 56. Splitskom festivalu.

U subotu, 7. siječnja, omiški bend Vox Box zatvoriti će ovogodišnji program Adventa u Kaštelima. Koncertom u 21 sat uživat ćete u pop, rock, funk i dance izvedbama.

Ulaz na sva događanja je besplatan!