Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Mobitelon po Kaštilima – mala radionica fotografije

Danas je zadnji dan za prijave!

Pozivamo vas na radionicu "Mobitelon po Kaštilima - mala radionica fotografije", na kratko i ležerno upoznavanje s osnovama fotografije uz primjenu istih na konkretnim zadacima kao što su snimanje prostora i portreta, ali pametnim telefonima. Ti su nam se maleni uređaji ušuljali u život na mala vrata i teško se od njih odvajamo. Oni su i mali foto-aparati, lagani, uvijek uz nas, spremni zabilježiti trenutak i odmah ga podijeliti s drugima.

Svjesni da se kvaliteta slike snimljene mobitelom još uvijek ne može mjeriti s onom snimljenom profesionalnim foto-aparatom, ne želimo da nam tehnički nedostaci ograniče kreativnost. Fokus ovog susreta nije na tehničkim mogućnostima, nego na jeziku i elementima fotografije koji su uvijek isti, snimali mi Hasselbladom ili starom Nokiom.

Po završetku radionice, radovi polaznika bit će objavljeni na službenoj mrežnoj i Facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela.

Radionica je namijenjena srednjoškolcima i odraslima. Održat će se u Gradskoj knjižnici Kaštela, odjel Kaštel Sućurac, u subotu, 20. 5. u 10 sati, a vodit će je Majda Rožić. Možete se prijaviti e-mailom na gkksucurac@gmail.com (navedite ime i prezime, kontakt broj te da se prijavljujete na radionicu) ili telefonom na br. 021/226-001. Prijave primamo do petka, 19. svibnja.