Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Koncert „Pivam ti grade“, predstava „Trči, evo trideset-sedma“,Glazbeni đardin u Rušincu, LOVESTOCK FESTIVAL, Ribarska noć Giričića...

Ulaz na sva događanja je besplatan

U  utorak, 11. srpnja održat će se cjelovečernji koncert „Pivam ti grade“, klape Štorija i gostiju, u kaštel Vitturiju u Kaštel Lukšiću s početkom u 20.30 sati.

Srijeda, 12. srpnja, rezervirana je za predstavu dramske grupe „Bubice“ iz Udruge tjelesnih invalida Kaštela, koja je ujedno i organizator događanja, pod nazivom „Trči, evo trideset-sedma“.  Početak je u 21 sat u Dudanovom parku u Kaštel Kambelovcu.

Isti dan, s početkom u 20.30 sati u organizaciji Udruge maslinara grada Kaštela Mastrinka, održat će se Glazbeni đardin u Rušincu.

Koncertom sakralne glazbe – ansamblom Celeste, u organizaciji župe sv. Ivana Krstitelja, u četvrtak, 13. srpnja, proslavit će se 300 godina posvete crkve sv. Ivana Krstitelja u Kaštel Starom s početkom u 21 sat.

Godišnji koncert KUD-a Ante Zaninović i gostiju „Ispod balature“, održat će se 13. srpnja, u četvrtak, na brcu u Kaštel Kambelovcu s početkom u 21 sat.

Nemojte propustiti ni Ribarsku noć u organizaciji PSD Giričić koja će se održati 14. srpnja, u petak, s početkom u 20 sati na platou sportske luke Giričić u Kaštel Gomilici.

Od 13. – 15. srpnja uživamo u  "KAŠTELA GRAD LJUBAVI - LOVESTOCK FESTIVAL", u organizaciji GSU Kaštelansko kazalište.

Tri koncertne večeri, dvodnevni program za djecu i odrasle, trodnevni sajam vinila.

Redom vas očekuju:

13. srpnja (četvrtak) - Peacefool Snyte, Mind Zoo i Mooncage

21 sat, porat, Kaštel Stari

14. srpnja (petak) - Alkea Neon & Sound Doulas, Vrooom i Sara Renar

21 sat, porat, Kaštel Stari

15. srpnja (subota) -  Koji Bend, Flying Head i Boozter

21 sat, porat, Kaštel Stari