Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Koncert Nedjeljka Kovačeva i gostiju..

U ponedjeljak, 8. kolovoza, održat će se dječja predstava namijenjena najmlađima pod nazivom „Slon bon ton“ u izvedbi Studija Suncokret u Dudanovom parku u Kaštel Kambelovcu s početkom u 10 sati.

U sklopu manifestacije Legenda o Miljenku i Dobrili, u ponedjeljak 8. kolovoza i u utorak 9. kolovoza, u kaštel Rušincu u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat očekuju vas filmske večeri nazivom „Romantika pod zvijezdama“, dok u srijedu 10. kolovoza s početkom u 21 sat uživat ćete u najljepšim ljubavnim stihovima pod nazivom „Arsenov feral“, u izvedbi postave HNK Šibenik. U petak, 12. kolovoza u Novom parku u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat održat će se glazbena večer u izvedbi Amire Medunjanin. U četvrtak, 11. kolovoza, u organizaciji Turističke zajednica grada Kaštela, ispred crkve Gospe od Ružarija u Kaštel Starom s početkom u 21 sat održat će se koncertni program u izvedbi sopranistice Antonije Teskere.

U subotu, 13. kolovoza, uživajte u koncertu Nedjeljka Kovačeva i gostiju pod nazivom „Dalmacijo sve ti cvitalo“. Koncert će se održati u Novom parku u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat.