Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Kaštelanski mališani proslavili dječju novu godinu

Najmlađi Kaštelani su uživali u dječjem dočeku nove godine u Kaštel Lukšiću.

Uz puno pjesme, plesa, vatromet, ali i pahulje snijega, za što su se pobrinuli Grad Kaštela i kaštelanska Turistička zajednica, u novu godinu ušli su na najljepši mogući način.

U veselom programu u Novom parku najmlađe su zabavljali Kornelija Petak i Sara Županović, koje su svojim glasovima na početku zagrijale atmosferu, starija i mlađa plesna skupina SAU Putalj, Kaštelanske mažoretkinje, a posebno klaun Bumbo, koji je svojim skečevima, žongliranjem i znanjem gimnastike, toliko oduševio mališane da mu jednostavno nisu dali otići s pozornice.

A onda je među djecu stigao i Djed Mraz, noseći šarene darove, nakon čega se vatrometom označio ulazak u novu godinu. Djeca su s Djedom Mrazom nazdravili šampanjcem za najmlađe, a prvi trenuci u njihovoj novoj godini donijeli su im i ono što djecu najviše raduje u ovim danima, snijeg.

Ulaskom u dječju novu godinu završena su ovogodišnja gradska adventska i blagdanska događanja u Dječjoj adventskoj bajci, a svi roditelji koje smo ove večeri pitali za komentar, pohvalili su sva događanja, a poneki od njih izrazili su nadu da će Grad i dalje, ne samo u razdoblju blagdana, iskoristiti park u Kaštel Lukšiću i od njega učiniti bajkovito mjesto za najmlađe.

tekst i foto: PGK