Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Kaštela dočekuju Vatrene uz grupu Viva, klapu Sv. Jeronim i naše mažoretkinje

PROGRAM POČINJE U 17 SATI

Kaštela poslijepodne dočekuju Marka Livaju i Maria Pašalića, koji se sa Svjetskog prvenstva u Dohi vraćaju s brončanom medaljom oko 18 sati, a kaštelansko veliko slavlje održat će se na brcu u Kaštel Kambelovcu.

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugu brončanu medalju na svjetskim prvenstvima pobjedom protiv Maroka 2:1. Prvu broncu osvojili su igrači pod vodstvom Ćire Blaževića 1998. u Francuskoj. Nakon poraza od domaćina u polufinalu, tada su pobijedili Nizozemsku s 2:1 u utakmici za treće mjesto. Prije četiri godine Vatreni su pod vodstvom Zlatka Dalića osvojili srebrnu medalju izgubivši u finalu od Francuske.

Nakon što avionom slete u zračnu luku na Resniku, dalmatinski Vatreni će krenuti autobusom prema splitskoj rivi, gdje se organizira njihov doček, a nakon kojega će Livi i Paša put svojih Kaštela.

Grad je pozvao navijače, posebno roditelje s malom djecom i starije osobe, da pripaze jedni na druge jer se na brcu očekuje veliki broj ljudi. Također svi zajedno molimo navijače da pripaze na imovinu ljudi te da se ne penju na spomenik ili na stabla te da ne dovedu sebe i druge u nevolju.

Policija poziva na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, posebno njenog korištenja u masama ljudi.

Program dočeka kaštelanskih Vatrenih počinje u 17 sati, a nastupit će grupa Viva, klapa Sv. Jeronim i Kaštelanske mažoretkinje. Na pozornici se kao voditelj očekuje Vedran Očašić.

Važno je napomenuti da će promet biti blokiran od Dudanovog parka do Veslačkog kluba od 16 sati, a radi sigurnosti mole se vozači da danas tijekom popodneva svoje automobile ne ostavljaju u okolici kambelovskog brca. 

Tekst: Portal grada Kaštela