Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Izgrađeno i opremljeno novo dječje igralište u Kaštel Sućurcu

Grad Kaštela nastavlja s proaktivnom demografskom i socijalnom politikom kako bi velikom broju mladih obitelji na području cijelog grada osigurao što bolje uvjete za život. Završeni su radovi na izgradnji još jednog dječjeg igrališta koji su započeli prije mjesec dana. Ovoga puta riječ je o novom igralištu u Kaštel Sućurcu poviše magistrale gdje živi veliki broj obitelji s djecom.

- Novo dječje igralište ima rekreativni dio, teren za nogomet i košarku, dječja igrala i klackalice kao i svu potrebnu opremu. Riječ je o zemljištu koje je Gradu Kaštela na korištenje dala tvrtka Cemex. Što se tiče građevinskih radova i nabave opreme vrijednost cjelokupne investicije iznosi 800 000 kuna. Ovo je samo jedno u nizu investicija na uređenju dječjih igrališta kojih na području našeg grada ima više od 30 – ističe gradonačelnik Denis Ivanović.

Novo dječje igralište u Kaštel Sućurcu izgleda slično kao novouređeno igralište u Kaštel Kambelovcu koje je također smješteno poviše magistrale, a uskoro počinju radovi na izgradnji dječjeg igrališta u Kaštel Gomilici.