Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Ivan Spahić najbolji kaštelanski policajac u 2021. godini

Najbolji kaštelanski policajac 2021. godine je Ivan Spahić, službenik koji u PP Kaštela radi kao vođa ophodnje, a uoči blagdana Svetog Mihovila, zaštitnika policije u Gradu Kaštela upriličen je i ove godine svečani prijem. Zbog svog rada i zalaganja na terenu, priznanje je ove godine zasluženo pripalo dugogodišnjem kaštelanskom policajcu.

- Hvala kolegama i načelniku na ovom priznanju. Velika mi je čast biti najbolji kaštelanski policajac jer svoj posao radim posljednjih 20 godina onako kako nalaže služba. Mogu kazati da je suradnja s građanima jako dobra i drago mi je da u nama vide sigurnost i povjerenje – kazao je ovogodišnji najbolji policajac Ivan Spahić.

Najboljem policajcu čestitala je zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić koja je u ime Grada Kaštela uručila zahvalnicu i simbolični poklon.

- Čestitam najboljem kaštelanskom policajcu te zahvaljujem svim policijskim službenicima na čelu s Nenom Gudeljom na izvrsnoj suradnji u proteklom razdoblju. Gotovo svakodnevno smo surađivali s policijom vezano uz pandemiju, ali i prilikom organizacije gradskih događanja za vrijeme Kaštelanskog kulturnog ljeta, kao i u svim ostalim segmentima u kojima je suradnja neophodna tijekom turističke sezone. Dragi policajci, čestitam vam blagdan vašeg zaštitnika Svetog Mihovila – kazala je zamjenica gradonačelnika Matok Bosančić.

- Stanje u Kaštelima je jako dobro i na tragu petogodišnjeg razdoblja kad su u pitanju kaznena djela s tim da je ove godine čak zabilježen i njihov blagi pad. Ukupno gledajući, razriješenost svih djela je prilično dobra tako da po svemu možemo zaključiti kako su Kaštela siguran grad – istaknuo je načelnik PP Kaštela Neno Gudelj koji je zahvalio svim svojim kolegama na velikom trudu i zalaganju u proteklom razdoblju.