Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

HŽ Putnički prijevoz uveo još jedan vlak iz Starog do Splita, a Promet liniju od Kaštel Sućurca do trajektne luke

Od danas je uveden polazak vlaka iz Kaštel Starog prema Splitu, a prema traženju kaštelanske gradske vlasti te prema dogovoru na nedavnom radnom sastanku nadležnih Grada Kaštela, Prometa i HŽ Putnički prijevoz.  

Dodatni polazak vlaka broj 18139 iz Kaštel Starog svakodnevno će biti u 7.25 sati, pa će mogućnost optimalnijeg korištenja vlaka imati i Kaštelani koji s radom u Splitu započinju u 8.30 sati.

Prema voznom redu vlak 18139 će u Kaštel Kambelovcu biti u 7.29 sati, u Kaštel Gomilici u 7.31 sati, u Kaštel Sućurcu u 7.34 sati, u Solinu u 7.44 sati, u Split predgrađu u 7.51 sati te na posljednjoj stanici u Splitu u 7.56 sati.

Od danas je također uvedena i nova autobusna linija broj 2A koja će prometovati na relaciji K. Sućurac  - Trajektna luka - K. Sućurac. Linija će prometovati radnim danom s polascima iz K. Sućurca (Strinje) kružno u 7.00, 09.00, 11.00 i 12.55 sati, a trasa navedene linije biti će: K. Sućurac (Strinje) - cesta Dr. Franje Tuđmana - Dujmovača - Domovinskog rata - tržnica - Trajektna luka - Bijankinijeva - Zvonimirova - tržnica - Domovinskog rata - Dujmovača - cesta Dr. Franje Tuđmana - K. Sućurac (Strinje).