Info/Aktualno/Novosti/Članak

GRIJAČ BOJLERA UZROKOVAO STRUJNI UDAR

nk_jadranPredsjednik NK Jadran Hrvoje Marušić, s članovima Uprave kluba, izvjestio je gradonačelnika Josipa Berketa o rezultatima istrage uzroka stradanja dvojice mladih igrača, pod tušem, u subotu, nakon nogometne utakmice.


„Do strujnog udara je došlo zbog kvara na grijaču velikog bojlera, a što nitko nije mogao predvidjeti. Sada je najvažnije da su mladići dobro, te da znamo što je uzrok kako bismo mogli u što kračem roku otkloniti kvar. Došli smo zamoliti gradonačelnika da nam Grad financijski pomogne „ kazao je Marušić okupljenim novinarima na kraju sastanka s gradonačelnikom.

Gradonačelnik Berket je obećao hitnu financijsku pomoć Grada i sponzora kako bi Klub otvorio sada zapečačena vrata svlačionica. „Ovo je jedna izvanredna situacija, Grad će intervenirati i odmah zamijeniti instalacije, razvodnu ploču i bojler, ako bude moguće već do kraja ovoga tjedna jer sada nije više pitanje odigravanja utakmice nego svih treninga i škole“ kazao je kaštelanski gradonačelnik. Djeca će ponovno u svoje svlačionice tek nakon što to odobri ovlaštena tvrtka koja se bavi ovakvom vrstom posla. NK Jadran okuplja više od 200 djece različitog uzrasta, te je najvažnije učiniti sve što je potrebno kako bi bili sigurni.

Inače, grdonačelnik je odmah, nakon što je u subotu saznao za nesreću, došao u NK Jadran, kako bi se iz prve ruke informirao o cijelom slučaju. Već je naložio da se provjere instalacije i u svim ostalim sportskim objektima, kako se ovakvi slučajevi više ne bi dogodili.

Podsjetimo kako su pod tušem u svlačionicama NK Jadran u Kaštel Sućurcu, umalo život izgubili nogometaši Neretvanca iz Opuzena, Valentin Ćorić (17) i njegov godinu dana stariji klupski suigrač Zvonimir Čamo, koji se, na sreću, dobro oporavljaju.

 

nk_jadran_1