Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Grad Kaštela i ove godine organizira prijevoz na groblja

Petu godinu za redom, Grad Kaštela organizira besplatan prijevoz na groblja uoči blagdana Svih Svetih. U subotu, 30. listopada 2021. g. osiguran je prijevoz kombi vozilima za sve one koji iz bilo kojeg razloga nemaju prijevoz do posljednjeg počivališta svojih najmilijih.

Prva vožnja iz mjesta predviđena je u 08:00, a posljednja s mjesnih groblja u 17:30 sati. Polazak bi iz mjesta bio na puni sat, a povratak s groblja bi bio na pola sata. Na raspolaganju je 6 kombi vozila (8+1), a raspored je sljedeći:

Kaštel Sućurac, polazak s autobusne postaje kod osnovne škole s obaveznim stajanjem na bivšem okretištu popularne ex "duje".

Kaštel Gomilica, polazak sa sjeverne postaje u Naselju s obveznim stajanjem na sjevernoj postaji kod  župne crkve.

Kaštel Kambelovac, polazak s južne autobusne postaje  Baletna škola sa obaveznim stajanjem na južnoj postaji kod Dudanova parka.

Kaštel Lukšić, polazak sa sjeverne postaje kod osnovne škole.

Kaštel Stari, polazak s južne postaje kod Vatrogasnoga doma.

Kaštel Novi i Kaštel Štafilić, polazak sa sjeverne postaje kod Puta Blata sa obaveznim stajanjem na sjevernoj postaji  kod vrtića Maslina.

– Još 2017. kada sam po prvi put preuzeo dužnost gradonačelnika, uveden je prijevoz kombi vozilima do groblja povodom blagdana Svih Svetih, što se posebno odnosi na naše starije sugrađane i na sve ostale koji žive na području Kaštela, a nemaju prijevoz. Kombije će biti lako prepoznati jer će imati istaknutu oznaku za prijevoz do groblja – poručuje gradonačelnik Denis Ivanović.