Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Glazbene večeri kod svetog Jeronima, igrokazi i plesne točke 'Timbar' i predstava za djecu 'Avijonko se ženi'

U okviru Kaštelanskog kulturnog ljeta 2021. idućih dana na rasporedu su glazbene večeri ali i dječji program.

U petak, 16. srpnja u 21 sat pred starom crkvicom svetog Jeronima u Kaštel Gomilici nastupa Hrvatski gudački kvartet, a za organizacijski dio zadužena je Udruga sveti Jeronim koja je organizirala i ovo događanje u okviru Glazbenih večeri kod svetog Jeronima. Iako je Hrvatski gudački kvartet osnutkom najmlađi među hrvatskim kvartetima, svojom energijom, predanošću i kvalitetom brzo se etablirao kao vodeći komorni sastav u Hrvatskoj.

U nedjelju, 18. srpnja u 20 i 30 sati ispred Glazbene škole u Kaštel Kambelovcu održat će se dramski i glazbeni program za djecu i mlade uprizorenjem igrokaza i plesne točke 'Timbar' u organizaciji Udruge Karol Wojtyla.

U ponedjeljak, 19. srpnja u 20 sati u školskom botaničkom vrtu Osnovne škole Ostrog u Kaštel Lukšiću na rasporedu je predstava za djecu 'Avijnoko se ženi', kazališna predstava u izvedbi Gradskog kazališta Scena 'Gorica', a u organizaciji Grada Kaštela.

Ulaz za sva događanja je slobodan, a cjelokupni program ovogodišnjeg Kaštelanskog kulturnog ljeta možete preuzeti ispod teksta.