Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Glazbene večeri kod sv. Jeronima, ribarska fešta u Starom, predstava 'Bračno savjetovalište',...

Ulaz na sva događanja je besplatan

U organizaciji Grada Kaštela publika će sutra, 25. srpnja, s početkom u 21 sat u Novom parku u Kaštel Lukšiću moći uživati u kazališnoj predstavi „Bračno savjetovalište“ u izvedbi Dramske udruge Proložac.

U organizaciji Muzeja grada Kaštela, u srijedu, 26. srpnja, s početkom u 20 sati u kaštel Vitturi u Lukšiću dođite na izložbu „Podvodna arheološka baština otoka Hvara i šćedra“. 

Istu večer, u Rušincu u Lukšiću, s početkom u 20.30 sati održat će se Glazbene večeri u organizaciji udruge maslinara grada Kaštela Mastrinka.

Za četvrtak, 27. srpnja u Dudanovom parku u Kaštel Kambelovcu s početkom 19.30 sati predviđen je lutkarski mjuzikl u izvedbi Studija Suncokret pod nazivom „Pingvin u Hrvatskoj“. Organizator je Grad Kaštela.

Glazbene večeri kod svetog Jeronima održat će se cjelovečernjim koncertom u izvedbi dua gitara-saksofon Mislav Režić i Gordan Tudor u staroj crkvici sv. Jeronima u Kaštel Gomilici, u petak, 28. srpnja s početkom u 20.30 sati. Organizator je udruga sv. Jeronim.

Ribarska fešta Pomorskog športskog kluba Srdela održat će se u subotu, 29. srpnja na poratu u Kaštel Starom s početkom u 19 sati!

Istu večer s početkom u 21 sat na trgu Podvorje u Sućurcu održat će se 7. Ljetni folklorni koncert u organizaciji KUD-a Putalj.

Za kraj tjedna, u nedjelju, 30. srpnja, na brcu u Kaštel Starom s početkom u 21 sat održat će se koncert puhačkog orkestra HGD Zrinski u čast proslave 300 godina posvete crkve sv. Ivana Krstitelja. Organizatori su HGD Zrinski – Donja Kaštela i župa sv. Ivana Krstitelja.

Ulaz na sva događanja je besplatan.