Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

DRŽAVNE PRVAKINJE KOD GRADONAČELNIKA

PARADNA_GRUPAGradonačelnik Josip Berket i njegov zamijenik Marinko Kovačev primili su Kaštelanske mažoretkinje kako bi im čestitali na još jednom velikom uspjehu postignutom na nedavnom državnom natjecanju u Novoj Gradišci.

Uz mlade plesačice, primanju su bile nazočne trenerice i koreografkinje, Alena Rako i Ivona Bašić, zatim predsjednica Fanita Žunko, tajnica Branka Vudić i članica Uprave Silva Ivanković.
Kaštelanske mažoretkinje slijedeće godine slave 25. obljetnicu uspješnog rada, a pripreme su već počele. Uz iskrene čestitke gradonačelnika i zamijenika, najavljeno je kako će mažoretkinje i dalje imati punu potporu Grada.
Vodstvo Kaštelanskih mažoretkinja i ovom je prigodom istaknulo veliko zalaganje svih članica, te ozbiljan rad, ali i podršku roditelje, bez čega ne bi mogli postići tako izvanredne rezultate. Na prvom su im mjestu ipak uspjeh u školi učenica i studentica, o čemu se posebno vodi računa.
Da podsjetimo kako su se Kaštelanske mažoretkinje sa 10. Državnog prvenstva u twirlingu i 14. Državnog prvenstva u mažoret plesu, održanih početkom ožujka ove godine u Novoj Gradišci, vratile kao prvakinje države.
Tako su još jednom brojna odličja koja potvrđuju odličan rad stigla u Kaštela, a ovaj su put najuspješnije su bile:

Twirling:

1. mjesto: Sara Čerina (strutting uX-najmlađi) i Slavka Kraljević (solo 2 štapa-kadeti)
2. Sara Čerina (solo dance – najmlađi) i twirling grupa-seniori

Mažoret:
1. mjesto:
- paradna grupa-seniori
- paradna grupa-mlađi juniori
- tradicionalni mažoret ples-seniori
- solo s rekvizitima-najmlađi (Sara Čerina)

MAZORETKINJE

 

 

SARA_CERINA SLAVKA_KRALJEVIC

Slika 1: Sara Cerina                                                   Slika 2: Slavka Kraljević