Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Doček na otvorenom uz Alena Nižetića, u nedjelju koncert Zorice Andrijašević Donne

Grad Kaštela u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Kaštela, a u sklopu Adventa u Kaštelima i ove godine organizira doček Nove godine na otvorenom u Novom parku u Kaštel Lukšiću.

Za nezaboravan doček najluđe noći u godini pobrinut će se pjevač Alen Nižetić!

Alen je hrvatski pjevač i tekstopisac čija glazbena karijera traje nešto manje od 30 godina. Nekadašnji frontmen grupe Tutti frutti u svojoj dugogodišnjoj karijeri pjevao je različite žanrove muzike pa je tako 'Dalmacijo' rock pjesma, 'Jedina' je rock balada, a ima i zabavnih pjesama.

Povodom 100 godina Hajduka, pokojni Vinko Coce i Alen ostvarili su odličan duet pjesmom 'Ljubav mog života' skladatelja Pere Kozomare, koja je posvećena svim generacijama 'Bilih', a pjesma je odlično prihvaćena među navijačima i publikom te se smatra jednom od himni voljenog kluba.

Hitovi poput 'Boli me uspomena', 'Jedina', 'Trebaju mi noći lude', 'Noć je počela' kao i pjesme Alenovih kolega s glazbene scene koje će se naći na repertoaru tijekom večeri, odzvanjat će parkom u Lukšiću.

Početak je predviđen u 21 sat, a svi ste pozvani na nezaboravan doček!

U nedjelju, 1. siječnja,  s početkom u 21 sat, održat će se koncert Zorice Andrijašević Donne.

Karijeru je započela kao 'Funky Lady'kako se zvao i njezin prvi album i prvi hit 2000. godine. Zorica se okušala kao dance izvođačica s pjesmama:  'Taj zadnji put', 'Tvoj početak i kraj' (duet s Azzurom) i 'Te quiero amor'.

Suradnja s brojnim autorima i izvođačima, Nenom Belanom, Borisom Đurđevićem, Deanom Dvornikom, Mladenom Grdovićem i ostalima, kasnije je sve više došla do izražaja pa je sve veći i njezin autorski angažman. Uz Lea Škaru, napisala je mnoge poznate pjesme u izvedbi drugih izvođača i grupa.

Ulaz na sva događanja je besplatan!