Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Čestit Božić i sretna Nova godina!

Drage sugrađanke i dragi sugrađani,

ususret radosnom kršćanskom blagdanu Božiću s posebnom pažnjom njegujemo obitelj i njene vrijednosti.

Mnoge stvari se mijenjaju, ali vrijednosti Božića ostaju iste – budimo skromni, ponizni i vodimo brigu jedni o drugima, otvorimo srce i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija jer upravo je Božić prilika za dobra djela. Neka radost davanja svakodnevno obogaćuje naše živote.

U nadi da će nam svima ovaj Božić donijeti toplinu i radost naših najmilijih, želimo da u ovom izazovnom vremenu, koje nas je natjeralo preispitati vrijednosti, pronalaziti nove izlaze i rješenja, tražiti drugačije odgovore na već odgovorena pitanja, svi zajedno ustrajemo u želji i nastojanjima da budemo bolji – prema sebi i prema drugima.

Želimo da u božićnom duhu zajedništva i tolerancije nastavimo razvijati naš grad kao mjesto ugodnog življenja. Grad u kojem zajedničkim razumijevanjem i dobrom voljom svatko od nas može utjecati na stvaranje bolje i sretnije zajednice.

Ova godina bila je puna izazova, ali i velikih uspjeha i postignuća na koja svi zajedno kao stanovnici ovog grada moramo biti ponosni. Trudili smo se ispuniti sva očekivanja, ali naša je trajna zadaća raditi na novim sadržajima i podizanju standarda življenja kako bi imali grad kakav svi zaslužujemo.

S još većim žarom nastavljamo započete projekte i pokrećemo nove kako bi život u Kaštelima bio još ugodniji i bolji, za nas i našu djecu. Jedino zajedno, poštujući jedni druge, to možemo postići.

U ovo blagdansko vrijeme kada nam lijepe želje pristižu sa svih strana želimo vam od srca Sretan Božić i blagoslovljene božićne blagdane uz obilje zdravlja, radosti i uspjeha u Novoj 2023. godini!

Gradonačelnik Denis Ivanović i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Udovičić