Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Čestit Božić i sretna Nova godina

Poštovane Kaštelanke i Kaštelani,

u ovo blagdansko vrijeme svatko od nas želi što je više moguće biti sa svojom obitelji i provesti ga u zajedništvu, miru i veselju sa svojim najdražima.

Mnoge stvari se mijenjaju, ali osnovne vrijednosti Božića ostaju iste – budimo skromni, ponizni i vodimo brigu jedni o drugima, otvorimo srce i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija jer upravo je Božić prilika za dobra djela.

U ovom blagdanskom vremenu svatko od nas će se osvrnuti na sve postignuto u godini koja je na izmaku. Možda nije sve bilo idealno, ali važno je da možemo reći da smo dali sve od sebe i da ćemo isto tako nastaviti i u godini koja dolazi. Ova godina bila je puna izazova, ali i velikih uspjeha i postignuća na koja svi zajedno kao stanovnici ovog grada moramo biti ponosni. Trudili smo se ispuniti sva očekivanja, ali naša je trajna zadaća raditi na novim sadržajima i podizanju standarda življenja kako bi imali grad kakav svi zaslužujemo.

S još većim žarom nastavljamo započete projekte i pokrećemo nove kako bi život u Kaštelima bio još ugodniji i bolji, za nas i našu djecu. Jedino zajedno, poštujući jedni druge, to možemo postići.

Božić je blagdan koji nosi poruke mira, tolerancije i solidarnosti, a to je put ka društvu u kojem se izazovi rješavaju dijalogom, znanjem i radom. Šireći ozračje zajedništva i razumijevanja, potiče nas da se okrenemo budućnosti te svoj dom, grad i zemlju gradimo odgovorno, ustrajno i s ljubavlju.

Svim našim sugrađanima želimo čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2022. godinu uz puno zdravlja, mira i veselja!

Gradonačelnik Denis Ivanović i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Udovičić