Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Čestit Božić i sretna Nova godina!

Drage sugrađanke i dragi sugrađani,

pred nama je Božić, doba godine koje povezuje sve generacije te nas poziva na radost zajedništva, skromnost, molitvu i poniznost.

Njegujući tradiciju, posebnu pažnju pridajemo obitelji i njenim vrijednostima. Budimo tu jedni za druge, otvorimo srca i pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija kako bi svi naši sugrađani doživjeli radost blagdana jer upravo je Božić prilika za dobra djela. Samim time, neka radost davanja svakodnevno obogaćuje naše živote.

Božićnim duhom zajedništva i tolerancije nastavljamo razvijati naš grad kao mjesto ugodnog življenja. Grad u kojem se izazovi rješavaju dijalogom, znanjem i radom. Gradimo ga ustrajno, odgovorno i s ljubavlju.

Iza nas je godina puna izazova, ali i velikih uspjeha i postignuća na koje svi možemo biti ponosni. Trudili smo se ispuniti sva očekivanja, ali naša je trajna zadaća raditi na novim sadržajima i podizanju standarda življenja kako bi imali grad kakav svi zaslužujemo.

Nastavljamo započete projekte i pokrećemo nove kako bi život u Kaštelima bio još ugodniji i bolji, za nas i našu djecu. Vjerom i nadom u nove početke, poštujući jedni druge, to možemo postići.

U ovo blagdansko vrijeme kada nam lijepe želje pristižu sa svih strana želimo vam od srca Sretan Božić i blagoslovljene božićne blagdane uz obilje zdravlja, radosti i uspjeha u Novoj 2024. godini.

Gradonačelnik Denis Ivanović i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Udovičić