Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Božićna predstava za djecu 'Sveti Nikola i Zloćkoslava'

Božićnu predstavu "Sveti Nikola i Zloćkoslava" Kazališta Prijatelj koju djeci daruje Gradska knjižnica Kaštela u vremenu Došašća možete pogledati u četvrtak 14. 12. u 10.30 sati u Kino dvorani “Sv. Juraj” u Kaštel Sućurcu

Uđite s najmlađima u vrijeme Došašća i ne propustite pogledati predstavu Kazališta Prijatelj u kojoj vještica Zloćkoslava pokušava ukrasti Božić. U božićno vrijeme, kao što svi vrlo dobro znamo, Sveti Nikola luta svijetom i razveseljava djecu pričom i poklonima. Ponekad malo zaluta, ode na krivi kontinent, ali na kraju uvijek uspije svima donijeti radost i veselje. Ovaj put, u ovoj predstavi, naletjet će na opasnog neprijatelja - Zloćkoslavu. Ona se ne zadovoljava jednim poklonom, ona hoće sve poklone koje Sveti Nikola donosi dobroj djeci diljem svijeta.

Ali, naravno, božićna predstava mora završiti sretno. Zato se pojavljuje dječak Milivoj Štreber koji će imati hrabrosti suprotstaviti se Zloćkoslavi i pobijediti njezino čaranje. On će ne samo uspjeti osloboditi Svetog Nikolu, već će i Zloćkicu uvjeriti da smisao Božića nije u gomilanju poklona nego u ozračju dobrote i mira koju on donosi u naša srca.

Ulaz je besplatan.

Više na: 021 226 001

             www.gkk.hr