Natječaji i oglasi

Sukladno članku 56. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11) te članku 5. Uredbe o objavama javne nabave (NN 10/12), sve objave se objavljuju u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Objave na ovoj stranici služe u informativne svrhe, te za pripremu ponude preporučujemo preuzimanje dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske iz razloga što se gospodarski subjekti prilikom preuzimanja dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave evidentiraju da su preuzeli dokumentaciju te se gospodarskim subjektima u slučaju da naručitelj uvrsti novi dokument ili izmjeni postojeći za predmetnu nabavu automatski dostavlja obavijest elektroničkom poštom kojom ih se obaviještava o promijeni dokumentacije za predmetnu nabavu.

Prijem zbora mališana DV Kaštela koji su pobijedili na Malom Splitu 2019.

Prema glasovima publike, zbor mališana DV Kaštela, pobjednik je festivala „Mali Split 2019“, a pobjeda je stigla za njihovu izvedbu pjesme „Kad si malo lud i zaljubljen“. Tim povodom u kaštelanskoj gradskoj vijećnici upriličen je svečani prijem malih pjevača koje je dočekao gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa svojom zamjenicom Jadrankom Matok Bosančić.

Autor glazbe za pobjedničku pjesmu je Duško Mucalo, tekst je napisala pedagoginja Meri Žitko Babaja, dok aranžman potpisuje Leo Škaro. Zbor je okupio 66 mališana iz 13 kaštelanskih vrtića koji su svojom pjesmom također otvorili i ovogodišnje Kaštelansko kulturno ljeto.


- Mali Split je najjači festival u Hrvatskoj tako da nije lako biti prvi, ali zajedničkim snagama mališana, njihovih roditelja, odgojitelja, ravnatelja i pedagoga opet smo uspjeli i ove godine osvojiti prvo mjesto na festivalu tako da je ovo zajednički uspjeh svih koji su sudjelovali – kazao je Mucalo koji je danima vježbao s mališanima, pripremao ih za nastup te na koncu, doveo do pobjede.

Zboru mališana DV Kaštela pobjeda na Malom Splitu pripala je i prošle godine kada su festivalski  Grand prix i Zlatna ribica osvojili za pjesmu „Nije lako biti mali“.

Gradonačelnik Ivanović i zamjenica Jadranka Matok Bosančić, male su pjevače nakon njihovih izvedbi nagradili pljeskom, podijelili im prigodne poklone, slatkiše, slikovnicu i zaželjeli puno uspjeha te sretno i ispunjeno djetinjstvo.