Natječaji i oglasi

Sukladno članku 56. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11) te članku 5. Uredbe o objavama javne nabave (NN 10/12), sve objave se objavljuju u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Objave na ovoj stranici služe u informativne svrhe, te za pripremu ponude preporučujemo preuzimanje dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske iz razloga što se gospodarski subjekti prilikom preuzimanja dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave evidentiraju da su preuzeli dokumentaciju te se gospodarskim subjektima u slučaju da naručitelj uvrsti novi dokument ili izmjeni postojeći za predmetnu nabavu automatski dostavlja obavijest elektroničkom poštom kojom ih se obaviještava o promijeni dokumentacije za predmetnu nabavu.

Prijem za Luku Žuljevića, viceprvaka svijeta u kickboxingu

U Sarajevu je održano WAKO svjetsko prvenstvo u kickboxingu u disciplinama K-1, low kick i kick light. Hrvatska reprezentacija osvojila je treće mjesto u ukupnom poretku s osvojene tri zlatne, pet srebrnih i četiri brončane medalje. Među petero finalista koji su na kraju osvojili srebro bio je i član Kickboxing kluba „Uni-Rent“ Kaštela Luka Žuljević. Tim povodom predstavnici Grada Kaštela organizirali su prijem za ovog mladog uspješnoj sportaša i čestitali mu na osvojenoj medalji.

- Ponosni smo što u Kaštelima ima veliki broj sjajnih sportaša iz različitih sportova koji diljem svijeta veličaju ime našega grada. Zato velikim financijskim iznosima pomažemo rad sportskih klubova, ali i sportaše pojedinačno. Članovi ovog kickboxing kluba nalazili su se u prostoru koji je godinama bio prazan, pa smo im odlučili pomoći, tako da je Grad u posljednje dvije godine uložio oko 100 000 kn u uređenje prostora kako bi naši mladi imali odgovarajuće uvjete za trening – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović, a čestitkama se pridružila i zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić.

- Zahvaljujem na čestitkama, cijelo ljeto sam naporno trenirao kako bi došao do ovog rezultata. Nakon nekoliko osvojenih državnih prvenstava, svjetskih kupova, europskog prvenstva prošle godine, sada sam postao i viceprvak svijeta, a nakon obrane diplomskog rada nastavljam dalje s treninzima i natjecanjima – kazao je Luka Žuljević kojemu je gradonačelnik uručio bon u iznosu od 5 000 kuna zbog ovog velikog rezultata.