Natječaji i oglasi

Sukladno članku 56. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11) te članku 5. Uredbe o objavama javne nabave (NN 10/12), sve objave se objavljuju u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Objave na ovoj stranici služe u informativne svrhe, te za pripremu ponude preporučujemo preuzimanje dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske iz razloga što se gospodarski subjekti prilikom preuzimanja dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave evidentiraju da su preuzeli dokumentaciju te se gospodarskim subjektima u slučaju da naručitelj uvrsti novi dokument ili izmjeni postojeći za predmetnu nabavu automatski dostavlja obavijest elektroničkom poštom kojom ih se obaviještava o promijeni dokumentacije za predmetnu nabavu.

Održano vatrogasno natjecanje 4. Kup Dalmacije

DVD Kaštel Gomilica ove su nedjelje bili domaćini natjecanju mladih vatrogasaca, na kojem su se članovi vatrogasne mladeži natjecali na 4. Kupu Dalmacije u vježbi s preprekama, a djeca na županijskom natjecanju u vježbi s brentačama.

Sedam ženskih ekipa natjecalo se u kategoriji mladeži u vježbi s preprekama, a vježbu su bez greške i s osvojenih 1041,85 bodova, najbolje odradile članice ekipe DVD Gardinovec, Druga je bila ekipa DVD San Marino Novi Vinodolski, a treća ekipa  SDH Raškovice. Mlade Kaštelanke iz ekipe DVD Mladost osvojile su četvrto mjesto, dok su se djevojke iz ekipe DVD Kaštel Gomilica morale zadovoljiti šestim mjestom.

Za titulu najboljih u konkurenciji muške mladeži  natjecalo se 11 ekipa. Među njima, s osvojenih 1054,65 bodova, na kraju je najbolja bila ekipa DVD Donja Voća. Iza njih plasirali su se DVD Gardinovec, a treće mjesto pripalo je ekipi DVD Mladost, koja je bila jedini kaštelanski predstavnik u ovoj konkurenciji.

U natjecanju djece u vježbi s brentačama, u konkurenciji djevojčica, nastupilo je pet ekipa, od kojih je najbolja, s osvojenih 483,70 bodova, bila ekipa DVD-a Trogir. Na drugo mjesto plasirale su se djevojčice iz DVD-a Kaštela, treća je bila ekipa DVD Mladost 2, a četvrto i peto mjesto zauzele su ekipe DVD-a Kaštel Gomilica 2 i Kaštel Gomilica 1.

Među dječacima, od deset ekipa koje su sudjelovale u natjecanju, najbolja je bila ekipa DVD Slatine 1 s osvojenih 483, 8 bodova, drugo mjesto pripalo je DVD Trogir, a treće DVD Marina. Od kaštelanskih ekipa DVD Kaštela 1 osvojili su peto, DVD Kaštel Gomilica osmo, DVD Kaštel Gomilica 2 deveto i DVD Mladost 1 deseto mjesto.

Uz DVD Kaštel Gomilicu organizatori ovog natjecanja bili su i Vatrogasna zajednica Kaštela te Vatrogasna zajednica Splitsko – dalmatinske županije, a najboljim ekipama pripali su pehari te nagrade organizatora.

Tekst: PGK