Natječaji i oglasi

Sukladno članku 56. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11) te članku 5. Uredbe o objavama javne nabave (NN 10/12), sve objave se objavljuju u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Objave na ovoj stranici služe u informativne svrhe, te za pripremu ponude preporučujemo preuzimanje dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske iz razloga što se gospodarski subjekti prilikom preuzimanja dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave evidentiraju da su preuzeli dokumentaciju te se gospodarskim subjektima u slučaju da naručitelj uvrsti novi dokument ili izmjeni postojeći za predmetnu nabavu automatski dostavlja obavijest elektroničkom poštom kojom ih se obaviještava o promijeni dokumentacije za predmetnu nabavu.

VIDEO: Održana 17. sjednica Gradskog vijeća

Sjednica Gradskog vijeća, 17. po redu u ovom sazivu, započela je usvajanjem zapisnika s 16. sjednice nakon čega su uslijedila vijećnička pitanja, a potom su, većinom glasova, usvojene sve točke dnevnog reda.

Među ostalim točkama, usvojen je prijedlog II. izmjena i dopuna Proračuna Grada Kaštela za 2019.godinu kao i polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

- Rebalans je donesen isključivo zbog radnih bilježnica za sve naše osnovnoškolce kojih je u Kaštelima gotovo 4 000. Gradski vijećnici prihvatili su prijedlog da 200 kn dobiju roditelji za djecu od prvog do četvrtog razreda, a od petog do osmog razreda 300 kn. Moram spomenuti da su ove godine sva djeca upisana u vrtić jer smo imali dodatne ugovore s privatnim vrtićima, a vijećnici su usvojili i prijedlog odluke o sufinanciranju dadilja na području našeg grada – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

Gradsko vijeće također je prihvatilo prijedlog odluke o davanju suglasnosti za dugoročno zaduženje trgovačkom društvu Zeleno i modro d.o.o. za kupnju dva nova kamiona, a istom društvu predano je na upravljanje reciklažno dvorište u Rudinama.

 

 

Poveznice