Natječaji i oglasi

Sukladno članku 56. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11) te članku 5. Uredbe o objavama javne nabave (NN 10/12), sve objave se objavljuju u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Objave na ovoj stranici služe u informativne svrhe, te za pripremu ponude preporučujemo preuzimanje dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske iz razloga što se gospodarski subjekti prilikom preuzimanja dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave evidentiraju da su preuzeli dokumentaciju te se gospodarskim subjektima u slučaju da naručitelj uvrsti novi dokument ili izmjeni postojeći za predmetnu nabavu automatski dostavlja obavijest elektroničkom poštom kojom ih se obaviještava o promijeni dokumentacije za predmetnu nabavu.

Marko Mijić najbolji kaštelanski policajac u 2019.

Najbolji kaštelanski policajac 2019. godine je 30-godišnji Marko Mijić, službenik koji u PP Kaštela posljednjih šest godina radi kao temeljni policajac, a uoči blagdana Svetog Mihovila, zaštitnika policije u Gradu Kaštela upriličen je i ove godine svečani prijem.

Najboljem policajcu čestitao je gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa svojim zamjenicima Jadrankom Matok Bosančić i Grgicom Benutićem te mu uručio zahvalnicu i bon u iznosu od 2 500 kuna.

- Kako bi policijski službenici u još boljim uvjetima obavljali svoju djelatnost u dogledno vrijeme bi se policijska postaja trebala smjestiti u prostor ex Kemijske škole zajedno s ostalim institucijama za koje smo predvidjeli ovaj prostor. Policija će u zgradi dobiti najviše mjesta što znači da će vjerojatno pojačati broj službenika počevši od prometne policije koja je građanima jako potrebna – kazao je gradonačelnik Ivanović navodeći da bi se sve moglo realizirati kroz 2 – 3 godine.

Načelnik PP Kaštela Neno Gudelj sigurnosno stanje u Kaštelima ocjenjuje kao dobro

-Kaznena djela su na razini višegodišnjeg prosjeka, dok se u nekim njihovim segmentima bilježi i značajan pad tako da građani mogu u Kaštelima biti sigurni. Ovom prilikom zahvaljujem gradonačelniku Denisu Ivanoviću na suradnji i ovom prijemu za mladog kolegu – kazao je Gudelj navodeći da je od početka godine zabilježeno 250 kaznenih djela, od kojih je više od 60 posto do sada riješeno.

- Približno šest i pol godina radim u policijskoj postaji u Kaštelima kao temeljni policajac, a među svakodnevnim zadaćama su djelovanja kod nasilja u obitelji, narušavanju javnog reda i mira, zloporabe droga i drugo. Posao je dosta stresan i kompleksan i policajac treba imati dosta strpljenja i znati se ponašati sa strankama. U mom poslu najdraže mi je kada mogu nekome pomoći u nevolji pa kad dobiješ zahvalu to je najljepši dio ovog posla – kazao je nagrađeni policajac Marko Mijić.