Natječaji i oglasi

Sukladno članku 56. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11) te članku 5. Uredbe o objavama javne nabave (NN 10/12), sve objave se objavljuju u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Objave na ovoj stranici služe u informativne svrhe, te za pripremu ponude preporučujemo preuzimanje dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske iz razloga što se gospodarski subjekti prilikom preuzimanja dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave evidentiraju da su preuzeli dokumentaciju te se gospodarskim subjektima u slučaju da naručitelj uvrsti novi dokument ili izmjeni postojeći za predmetnu nabavu automatski dostavlja obavijest elektroničkom poštom kojom ih se obaviještava o promijeni dokumentacije za predmetnu nabavu.

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Hrvatski sabor donio je 29. listopada 1999. Odluku o proglašenju dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, kako bi se dostojanstveno i primjereno odala počast svim sudionicima obrane Vukovara, grada – simbola hrvatske slobode.

Republika Hrvatska tako svake godine 18. studenog obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, žrtvu koju je podnio grad heroj i svojim padom omogućio stvaranje temelja za obranu Hrvatske. Diljem Hrvatske, u gradovima i Vukovarskim ulicama bit će odana počast svima koji su izgubili život braneći Vukovar i obiteljima svih stradalih.

Svi građani su pozvani da odaju počast žrtvi Vukovara u nedjelju (17.studenog) paljenjem svijeća u Vukovarskoj ulici u Kaštel Starom s početkom u 18 sati.

U Kaštel Sućurcu, također će se moći zapaliti svijeće u ulici Vukovarskih heroja u ponedjeljak (18. studenog) nakon mise u crkvi sv. Jurja mučenika koja počinje u 18 sati.