< Povratak

Natječaj za predlaganje programa i projekata javnih potreba u kulturi grada kaštela za 2018. Godinu

Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove Grada Kaštela objavljuje Natječaj za predlaganje programa i projekata javnih potreba u kulturi Grada Kaštela za 2018. godinu.

Predmet Natječaja je prikupljanje prijedloga programa i projekata u kulturi za 2018. godinu, koji su od javnog interesa za grad Kaštela.

U proračunu Grada Kaštela za 2018. godinu planirano je ukupno 1.280.000,00 kuna za sufinanciranje programa i projekata u kulturi grada Kaštela. Sufinancirat će se programi i projekti u sljedećim djelatnostima: glazbena, glazbeno-scenska i plesna, kazališna, književno-nakladnička i knjižničarska, muzejsko-galerijska i likovna, filmska, manifestacije sa sadržajima koji spadaju u djelatnosti u kulturi, zaštita i obnova kulturne i prirodne baštine. Pravo podnošenja prijava imaju ustanove i udruge u kulturi, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost iz područja kulture. Pravo podnošenja prijava nemaju prijavitelji koji nisu podnijeli izvještaj o realizaciji projekta/programa sufinanciranih iz proračuna Grada Kaštela, odnosno koji su nenamjenski trošili financijska sredstva dodijeljena u 2017. godini.

Natječaj je otvoren od 18. prosinca 2017. godine do 18. siječnja 2018. godine.

Detaljnije o načinima prijave i uvjetima natječaja pročitajte u priloženim dokumentima.